FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jogi nyilatkozat: Ez a weboldal az itt fellelhető összes tartalommal együtt Hegyi Gergely E.V. (a.sz:70847161-1-42, nyilv.szám: 57503750) szellemi tulajdonát képezi.  Cégünk előzetes írásos engedélyének hiányában a weboldalon található írásos, vagy képi anyagok másolása, terjesztése, felhasználása. A visszaélésekkel szemben fellépünk. A webshopunkon található anyagok és dokumentumok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Webshopunk használata során az Ön által megosztott személyes adatokat az adatvédelemre vonatkozó jogszabályok megtartása mellett  az Ön hozzájárulásával kezeljük és tároljuk. Az adatok részünkre történő megküldésével, Ön hozzájárul azok kezeléséhez és tárolásáhioz.

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Hegyi Gergely E.V. (a.sz:70847161-1-42, nyilv.szám: 57503750), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Az ASZ letölthető az alábbi linkről:....

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Hegyi Gergely E.V.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: rendeles@gourmandgrill.hu
Nyilv.száma: 57503750
Adószáma: 70847161-1-42
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Telefonszámai: +3670 414 6363
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai: Webnode A.G.

Alapvető rendelkezések:

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Az itt leírtak határozatlan ideig hatályosak, Szolgáltató fenntartja az elírás illetve tévedés, illetve az ÁSZF egyoldalú módosításának jogát.

1.3. A webshopban szereplő írásos anyagok, termékek, termékfotók szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezen szellemi termékek weboldalunkon és webshopunkon kívüli terjesztése Szolgáltató kifejezett írásbeli engedélye hiányában tilos!

1.4. Webshopunk a nap minden órájában elérhető, kiszállítási napjainkról a "Megrendelések feldolgozása és teljesítés" címsor alatt olvashat.

Adatkezelési szabályok:

1.5. Webshopunkban megadott adatait bizalmasan kezeljük, azt nem szolgáltatjuk ki harmadik fél részére.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

1.6. Termékeink csak webshopunkban rendelhetők, személyes átvétel nem lehetséges. Amennyiben személyesen kívánja megvásárolni termékeinket, kérjük, látogasson el honlapunkra, és ott az üzletek fülre kattintást követően, a boltok listáját áttekintve, válassza ki az Önhöz legközelebb eső viszonteladónkat, aki rendelkezik a megvásárolni kívánt termékkel. https://www.gourmandgrill.hu/  Termékeinket utánvétes készpénzes fizetés, vagy a rendelés leadásakor online kifizetés ellenében rendelheti tőlünk. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. A vásárlás végösszegét kiszállításunk díjával terheljük meg, melynek összege a rendelési végösszeg és a kiszállítási cím függvényében a következőképpen alakul: Pest megyén belül házhoz szállításunk díja 1.995 Ft., 15.000 Ft. feletti rendelési összeg esetén pedig ingyenes! 

1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenítet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Rendelés menete

1.9. A "Termékeink" fülre kattintva összes termékünket láthatja. A termékre kattintva olvashatja el a termék leírását, és egyéb részleteket. A "Kosárba" gomb megnyomásával a termék az Ön kosarába kerül, folytassa a vásárlást. A vásárlás végeztével a megrendeléshez, illetve a kosár tartalmának módosításához kattintson a "Kosár" fülre. Ha a kosár tartalma megfelelő, az adatok megadásával megrendelheti a kiválasztott termékeket. Ha módosítani kívánja a kosár tartalmát, törölje a termék ára melletti halvány x -szel a nem kívánt terméket és kattintson a "kifizetés" gombra, vagy folytassa a vásárlást a "Folytatom a vásárlást" gombra kattintva!

1.10. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

1.11. A megrendelt termékeket személyesen mi kézbesítjük Önnek minden héten szerdán 09:00 és 17:00 közt, kizárólag Pest megyén belül. Személyes átvételre nincs lehetőség, rendelését házhoz szállítással teljesítjük, melyet utánvéttel, a kézbesítéskor készpénzben, vagy a rendelés leadásakor online felületünkön fizethet. A kedden 20:00-ig leadott rendeléseket az azt követő szerdán, azaz másnap garantáltan teljesítjük. A rendelés leadásakor legyen szíves figyelembe venni, hogy a kedd 20:00 után leadott rendeléseket csak a következő hét szerdai napján teljesítjük. A kiszállítási időpontjaink megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Erről főoldalunkon olvashat naprakész tájékoztatást.

1.12. Kérjük, mindenképp olyan szállítási címet adjon meg, ahol kiszállítási napunkon (minden héten szerdán) 09:00 és 17:00-h közt tartózkodik valaki, aki át tudja venni a kért termékeket. A kiszállítás időpontját megelőzően (kb fél-1órával előtte), a megadott telefonszámon munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy előre jelezhessük érkezésünket.

1.13. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre. 

1.14. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni.

Elállás joga

1.16. Az elállási jog gyakorlásának menete: Élelmiszer révén nem áll módunkban a terméket visszavenni, ha a vásárló azt a vásárlás megtörténte után mégsem kéri. Termékeinkért csak az átadás pillanatáig tudunk felelősséget vállalni, attól kezdve a megfelelő tárolás és elkészítés a vevő felelőssége. Amennyiben minőségbeli hibát tapasztal, a vásárló panaszát rögzítjük és az esetleges hiba okát kivizsgáljuk, feltárjuk. A helytelen tárolásból adódó károkért nem terheli társaságunkat semmilyen felelősség.

Jótállás

1.17. Termékeink minőségüket megőrzik a címkén olvasható tárolási feltételek betartása mellett, az ott látható szavatossági idő lejártáig. 

Panaszkezelés

1.18. A webshop köteles a fogyasztót tájékoztatni a székhelyéről, a panaszügyintézés helyéről - ha az nem egyezik meg a forgalmazás, illetve értékesítés helyével - és az adott tevékenység, kereskedelmi forma vagy módszer sajátosságaihoz igazodó módjáról, valamint a panaszok közlése érdekében a vállalkozás vagy a vállalkozás ügyfélszolgálatának levelezési címéről és - ha a panaszokat ilyen módon is fogadja - elektronikus levelezési címéről, illetve internetes címéről, telefonszámáról.

Vegyes rendelkezések

1.19. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Fővárosi Bíróság/Törvényszék illetékességét. 

Budapest, 2021. 12. 12.