Rendelés, online fizetés és új, kedvezményes házhoz szállítás minden héten szerdán, egész Pest megye területén

A megrendeléseket KIZÁRÓLAG Pest megyén belül tudjuk teljesíteni!

Szállítási hetirend változás: 2021.07.12-től minden héten szerdán kézbesítjük Önnek termékeinket.

Már online is fizethet nálunk a rendelés leadásakor!

Új, egységes, kedvezményes házhoz szállítás EGÉSZ PEST MEGYE TERÜLETÉN:

A megrendelt termékeket személyesen mi kézbesítjük Önnek minden héten szerdán, 09:00 és 17:00 közt, kizárólag Pest megyén belül, így garantálva a mindig kiváló minőséget. Személyes átvételre nincs lehetőség, rendelését házhoz szállítással teljesítjük, melyet utánvéttel, tehát a kézbesítéskor készpénzben, vagy a rendelés leadásakor, online felületünkön, kártyávalfizethet. Köszönjük a hűséget és bizalmat, melyek által folyamatosan növekvő vásárlói körnek örvendhetünk. Szeretnénk ezt meghálálni új, KITERJESZTETT HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI KEDVEZMÉNYÜNKKEL: Fagyasztott és fagyasztást nem igénylő termékeink szállítási díja immár PEST MEGYE TELJES TERÜLETÉN BELÜL EGYSÉGESEN 1.995 Ft, és 15.000 Ft rendelési végösszeg felett is INGYENES! 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig GRILL AJÁNDÉKKALIS KEDVESKEDÜNK!

Fontos tudnivalók a kiszállításról

Az Ön által kért termékeket a megrendelést követő szerdai napon kézbesítjük. A kedden, legkésőbb 20:00-ig leadott rendelések másnap, azaz szerdán garantáltan megérkeznek Önhöz, hiszen fontos, hogy vásárlóink számíthassanak ránk, mikor a hétvégi grillezéshez, sütéshez-főzéshez vásárolnak be nálunk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kedd 20:00 után beérkezett rendelések csak a következő hét szerdai napján kerülnek kiszállításra.

A rendelés leadásakor kérjük, mindenképp olyan szállítási címet adjon meg, ahol kiszállítási napunkon (minden héten szerdán) 09:00 és 17:00-h közt tartózkodik olyan készpénzzel rendelkező személy(amennyiben nem online fizetett nekünk rendeléskor), aki át tudja venni a kézbesített termékeket. A kiszállítás időpontját megelőzően (kb. fél-1 órával előtte), a megadott telefonszámon, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy előre jelezhessük érkezésünk időpontját, ezzel is megkönnyítve a kézbesítést.

Pest megyén túli vásárlóinknak

Amennyiben Pest megyén kívül esik lakhelye, de nagyobb mennyiségben rendelne tőlünk, kérjük, e-mailben vagy telefonon keressen minket szállítási feltételeinkért.